2011. április 22., péntek

1. díj *.*

Na hát igen,ez még nem a friss de sietek vele :) Elég sok blogomra kéne frisset hozni,szóval légyszi legyete türelemmel :). Na de most nem is ezért jelentkezek hanem az,hogy Zaza-tól kaptam egy díjjat,amit nagyon köszönök :D.

                                       


Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad!
2. Tedd ki a logót a blogodra!
3. Írj magadról 7 dolgot!
4. Add tovább 7 embernek (ne felejtsd el linkelni a blogjukat)!
5. Hagyj megjegyzést náluk, hogy tudjanak a díjazásról!

1. 
Megvolt :)

2.
Megvolt :)

3.
-Még nem nagyon találtam meg önmagam szóval mostanában elég sokat tudok változni -itt persze ne olyan nagy dolgokra gondoljunk :)

-Imádom a zenét,a barátaim és az állatokat. ó

-Ha már zene,zene nélkül nem tudok írni.

-Imádok írni,már szinte lét elemem,viszont ez az "Imádok írni." nem azt jelenti hogy tudok is. Borzalmas írónak tartom magam,akárki akármit mond,ez az igazság. 

-13 blogom van. Mindet imádom,de elég nehéz fenntartani őket. Ez abból is látszik hogy egy csomóra írnom kéne frisst.Nincs kedvencem ezek a blogok között,mindet imádom ^^

-Ha már blogolás,nem bírok magammal,és alap sztorik hada lepi el agyamat. Itt egy bizonyíték: ez a blog :)

-Kedvenc énekesem: Adam Lambert, Kedvenc énekesnőm: Rihanna,Kedvenc bandám: Nickelback, OneRepublic, Muse..huh és még sorolhatnám :). Ezek a kedvenceim de viszont ezt elnézve SZINTE zenébe minden evő vagyok.:)

4. 
Akiknek küldöm:





Bocsi hogy most nem 7 embernek,de nincs sok időm keresgélni hogy melyik blognak küldjem tovább,hisz annyi kedvencem van :)
5.
Meglesz :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése